Servus-Piezzo Kft. – Servus öngyújtók

A cég alapítói évtizedes tapasztalattal rendelkeznek az öngyújtóimport, illetve -nagykereskedelem területén.

2011 előtt mi is hasonlóan működtünk, mint a legtöbb magyar öngyújtó nagykereskedés: erős nemzetközi háttérrel rendelkezve disztribúciós feladatot láttunk el. 2009-re meggyőződéssé vált addigi sejtésünk, mely szerint partnerünk egyfajta másodlagos piacként tekint Magyarországra. Azokat a termékeit kívánja értékesíteni itt, ami Nyugat -Európában már lefutott. Mi pedig új, trendi és magyar termékkekkel szerettük volna ellátni vásárlóinkat.

A Servus öngyújtó saját fejlesztésünk eredménye. A gyártás az egyik legjelentősebb kínai gyárban folyik. A gyártáson kívül minden Magyarországon készül, tehát magyar szakemberek készítik az öngyújtó designokat, a dobozterveket, egyéb fejlesztéseket. Az öngyújtóinkon magyar vonalkód van. Sokat tettünk azért, hogy kijelenthessük: magyar terméket hoztunk létre.

Jó dolog a legnagyobbal együttműködni, de természetesen nem csak a mérete vagy felelősségbiztosítása miatt választottuk partnerünket. Szinte az összes gyárat személyesen meglátogatva hoztuk meg döntésünket. A legfontosabb szempont a lehető legjobb minőség elérése, ezért eleve kizártuk a legtöbb gyárat, ahol akár háromszor, vagy akár négyszer újrahasznosított alapanyagot használnak fel a gyártáshoz – költséghatékonysági szempontokat figyelembe véve, – ami „természetesen” a minőség rovására megy. Fontos szempont volt még az, hogy a teljes gyártási folyamatot az előkészítéstől a csomagolásig figyelemmel kísérhessük, ha kell, kontrolláljuk. Matricás öngyújtóinknál nem használjuk az alacsonyabb minőségű zsugorfóliás technológiát, a mi öngyújtóinkon teljes értékű matrica van, ami az elérhető legjobb nyomdatechnikával készül.

Gyakran merítünk magyar témákból, és reményeink szerint ezután is ezt fogjuk tenni. Úgy tapasztaljuk, hogy a mi elkötelezettségünk szerencsésen találkozik a piac elvárásaival. Sok általunk készített designból merített néhány konkurens cég. Mi ennek őszintén örülünk, addig van jó kezekben a termékfejlesztés, amíg a piac a mi termékeinket másolja.